Moai Wurk

Wij maken iets van niets

MOAi Wurk

MOAi Wurk is de andere afdeling van de MOA. MOAi Wurk helpt inwoners met een uitkering om weer zelfstandig en zelfredzaam te worden. Dat doet MOAi Wurk in samenwerking met lokale ondernemers, het onderwijs en de overheid.

Naast het verzorgen van het groen van de gemeente door MOAi Grien helpen wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of mensen die langdurig in de bijstand zitten naar werk of maatschappelijke participatie toe. Ook zorgen we voor een zinvolle dagbesteding voor mensen die dat nodig zijn.

Het stofferen van bureaustoelen is een van de nieuwe productie mogelijkheden die we voor onze medewerkers hebben gecreëerd samen met OPNIEUW. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf qua productie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via mail: info@moa-werkt.nl, telefoon: 0512232600 , of kom langs op de Molenweg in Surhuisterveen.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Een leuke video over de MOA kun je hieronder zien. Hannie Dekker heeft namens Radar Advies en de gemeente Achtkarspelen de plannen en de visie van de MOA mede bedacht waardoor er nu een prachtig bedrijf MOA is ontstaan.

Partners MOA