Moai Wurk

Wij maken iets van niets

Ompak en sticker bedrijf

Wij helpen u uit de brand

MOAi Wurk

MOAi Wurk is de andere afdeling van de MOA. MOAi Wurk helpt inwoners met een uitkering om weer zelfstandig en zelfredzaam te worden. Dat doet MOAi Wurk in samenwerking met lokale ondernemers, het onderwijs en de overheid.

Naast het verzorgen van het groen van de gemeente door MOAi Grien helpen wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of mensen die langdurig in de bijstand zitten naar werk of maatschappelijke participatie toe. Ook zorgen we voor een zinvolle dagbesteding voor mensen die dat nodig zijn.

Het stofferen van bureaustoelen is een van de nieuwe productie mogelijkheden die we voor onze medewerkers hebben gecreëerd samen met OPNIEUW. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf qua productie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via mail: info@moa-werkt.nl, telefoon: 0512232600 , of kom langs op de Molenweg in Surhuisterveen.

Ompak en sticker bedrijf

U kunt bij ons terecht voor inpakken, verpakken of ompakken van bijna alle denkbare producten in diverse verpakkingsmaterialen. Of het nu gaat om enkele stuks of grote series, wij doen het allemaal. Voordat wij uw producten voor u verpakken kunnen we ze voorzien van een label, barcode of persoonlijke sticker. Het plakken van labels, stickers, of etiketten gebeurt secuur en snel. Of het nu gaat om het bestickeren van een verpakking, een los product of enveloppe.

Wij zijn een flexibel bedrijf die op korte termijn zaken voor u kan regelen. Heeft u een haast klus of spoed opdracht? Neem dan contact met ons op.

Diensten voor bedrijven

Op de locatie van MOA voor werk en dagbesteding kunnen we tegen een scherp tarief klussen uitvoeren voor bedrijven. Van verwerking van drukwerk tot het stofferen van meubels, mar ook productielijnen en het maken van half-fabricaten.

Wilt u klussen uitbesteden of samenwerken met onze productieafdeling?

Zoekt u een partner, met wie u duidelijke afspraken kunt maken en daarmee ook meedoet aan MVO? Neem dan contact met ons op via  of telefoonnummer 0512-232600 en vraag naar de directie.

Sinds kort beschikt de MOA over een speciale printer die direct op verpakkingen kan printen. Dit product wordt ingezet in het ompak en sticker gedeelte. Hierdoor kan de MOA nog meer voldoen aan vragen vanuit de markt om producten te voorzien van een houdbaarheidsdatum en bijvoorbeeld barcodes op dozen.

 


Een leuke video over de MOA kun je hieronder zien. Hannie Dekker heeft namens Radar Advies en de gemeente Achtkarspelen de plannen en de visie van de MOA mede bedacht waardoor er nu een prachtig bedrijf MOA is ontstaan.

Partners MOA