MOAi Grien

Groenvoorziening voor Achtkarspelen

MOAi Grien

Groenvoorziening voor Achtkarspelen

Moai Wurk

Inpak en stickerbedrijf

Blik op werk keurmerk

gecertificeerde zorg

Contact

In het pand van de MOA maken mensen in een vertrouwde sfeer maken met gelijkgestemden. Ze leren hun talenten en kennis beter (her)kennen. Vanuit een persoonlijke begeleiding, maar vooral binnen een groep met mensen in dezelfde situatie. Samen zoeken we een passende activiteit om de mensen weer dichter bij de arbeidsmarkt te krijgen. Dit kan door werkervaringsplekken (extern, of bij Grien) of door kleinschalige projecten in werkateliers.

Kom vrijblijvend langs voor een lekkere kop koffie en een goed gesprek in Surhuisterveen!

Molenweg 6a1
9231 HS Surhuisterveen
0512 232 600

info@moa-werkt.nl

facturen@moa-werkt.nl

Belangrijk is dat er vanuit de Mienskip ook initiatieven komen. Wij sluiten ons graag aan bij de wensen en activiteiten in de buurt.

Heeft u werk voor ons? Wij doen graag kleine klussen. Heeft u bijvoorbeeld nog oude computers, laptops, beeldschermen, servers en dergelijke te staan waar u eigenlijk niets meer mee doet. Werkend of kapot? Onze medewerkers zorgen ervoor dat ze gedemonteerd worden en al uw gegevensdragers gewist worden. U weet zeker dat de apparatuur milieuvriendelijk worden verwerkt en onze medewerkers doen werkervaring op. Bel of mail ons en we halen de apparatuur bij u op.